Fødevaregodkendelse

Fødevaregodkendelsen er i hus! Vi kan nu med glæde meddele, at Heimdal Entofarm har fået sin fødevaregodkendelse. Det betyder, at vi nu må sælge ud af melormene fra vores egen produktion til human konsum. [...]

By | januar 31st, 2018|Categories: Uncategorized|0 Comments

Buffalo-lasagne og tomatsalat med fårekyllinger

By | november 27th, 2017|Categories: Uncategorized|0 Comments

Danmarks bedste bænkpressere lever af orme

Udover at være insektavlere er Mads og Jakob også på landsholdet i bænkpres. I bænkpres ligger man på ryggen med en vægtstang i hænderne. Stangen skal sænkes til brystet, ligge stille, og presses op igen. [...]

By | november 27th, 2017|Categories: Uncategorized|0 Comments

Temalørdag med Thomas Rode på Heimdal

Temalørdag med Thomas Rode var forbi Heimdal til en snak om fremtidens fødevarer. Hvis du ikke fik set udsendelsen kan den findes her.

By | oktober 23rd, 2017|Categories: Uncategorized|0 Comments

Heimdal Entofarm i TV Midtvest

TV Midtvest har bragt to udsendelser om Heimdal Entofarm. Både d. 11. og 12. april kunne midt-og vestjyderne lære mere om det at spise insekter. TV Midtvest var både på besøg på Heimdal i [...]

By | april 12th, 2017|Categories: Uncategorized|0 Comments

Verdensnaturfonden på besøg hos Heimdal

Verdensnaturfonden på besøg hos Heimdal til en bid af fremtiden Verdensnaturfonden var på besøg hos Heimdal Entofarm for at se nærmere på insekter som fremtidens fødevare. Det kom der en artikel i deres nyudkome [...]

By | april 4th, 2017|Categories: Uncategorized|0 Comments