Kan vi komme på besøg på jeres farm?

Vi kan i udgangspunkt ikke tage nogen former for besøg på farmen. Vi får rigtig mange henvendelser om besøg på farmen. Det er dels meget tidskrævende for os at bruge ressourcer på, og dels er det vigtigt, at der kommer så få mennesker som muligt ind i produktionen, af fødevaresikkerhedsmæssige grunde. Vi påtænker at lave et showroom engang, hvor vi kan have besøgende, men før dette, kan det desværre ikke lade sig gøre.

 

Søger i samarbejdspartnere?

Vi er helt sikkert åbne for forskellige typer af samarbejde, hvad enten det er forskningsprojekter, produktudvikling, praktikmuligheder eller afsætning.

 

Hvor mange typer insekter producerer i?

Vi laver kun melorme (Tenebrio Molitor).

 

Hvordan producerer man melorme?

Det meste af vores tid går med at forske i, hvordan man optimerer en melormeproduktion, og det er derfor heller ikke viden, vi uden videre bare deler. Det er nemt nok at holde dem i live og få dem til at formere sig, men det er noget mere krævende at optimere alle parametrene så de lægger flest muligt æg. Da der findes meget lidt tilgængelig information om, hvordan man kører en melormeproduktion i stor skala, er vi nødt til at holde detaljerne for os selv.

 

Kan I hjælpe med mit studieprojekt?

Vi vil som udgangspunkt gerne hjælpe med at besvare spørgsmål til studieprojekter, men der kan være spørgsmål, som vi ikke kan hjælpe med. Derudover er vi som sagt en iværksættervirksomhed, og der er ikke alverdens tid til rådighed for nogle af os. I er dog altid velkomne til at skrive og spørge. Vi bidrager helst til skoleprojektet gennem skriftlige interviews.

Stiller I op til interviews i medier?

Vi stiller meget gerne op til interviews til diverse medier.

Hvordan kan man høre nærmere om jeres projekt?

Vi vil meget gerne komme ud og holde foredrag, og fortælle om vores projekt og vores fremtidsplaner. Foredraget kan bookes ved at skrive på mail, gennem kontaktformularen her på siden eller via vores facebook, og vi forsøger at være meget fleksible i forhold til tidspunkt og sted for afholdelse. Vi medbringer både lidt smagsprøver og nogle levende orme så i har lidt mere konkret at forholde jer til.