Vores mission er at skabe et mere

bæredygtigt landbrug,

til glæde for både miljøet,

dyrene og os mennesker.

Vores hold

Teamet bag Heimdal Entofarm kan tilsammen byde på masser af praktisk erfaring fra landbruget og en god teoretisk indsigt i videnskabsteori, etik og bæredygtighed fra Aalborg Universitets kandidatuddannelse i Anvendt filosofi.

Vores samarbejdspartnere

I forbindelse med opstart og udviklingen af Heimdal Entofarm, har vi været så heldige at kunne samarbejde med nogle dygtige partnere inden for flere forskellige områder. Der er rigtigt mange forskellige aspekter i projektet, og det har gjort at vi skulle vidt omkring for at kunne finde nogle der kunne hjælpe os med alle de ting vi ikke selv ved så meget om. I kronologisk rækkefølge vil vi kort præsentere nogle af de dejlige folk der har været os behjælpelige indtil videre:
Teknologisk Institut i Århus: Vores primære kontaktperson her har været Lars Heckman, som har været behjælpelig med at forklare mange af de grundlæggende elementer i en insektproduktion. Derudover har vi været heldige at få hjælp til at stable vores insektkonference på benene og skabe kontakt til mange andre relevante personer.
Agro Business Park: Her har vi været så heldige at møde Jacob Mogensen, som har givet os en masse råd og sparring til hvordan man udvikler en virksomhed og søger fondsmidler til dette. For at opnå en forretning der også er økonomisk bæredygtig, er der en hel masse indviklet papirarbejde der skal ordnes, og den slags er Jacob helt tosset med!