Fødevaregodkendelsen er i hus!

Vi kan nu med glæde meddele, at Heimdal Entofarm har fået sin fødevaregodkendelse. Det betyder, at vi nu må sælge ud af melormene fra vores egen produktion til human konsum. Det har været en lang og sej rejse  fra vi først fik idéen om at producere melorme som fødevarer til nu, hvor vi rent faktisk må gøre det. Da vi startede produktionen var det endnu ikke tilladt at producere insekter som fødevarer i Danmark. Vi vidste derfor, at vi måtte væbne os med tålmodighed, hvis det skulle lykkes. Vi fik kontakt til Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen tidligt i forløbet. Han besøgte Heimdal og lovede at hjælpe med at løse de lovgivningsmæssige problemstillinger. Efter megen hjælp fra Fødevarestyrelsen fik vi styr på, hvordan en insektproduktion skal indrettes, så den lever op til alle krav. Efter besøg af Fødevarestyrelsen fik vi vores fødevaregodkendelse i hus. Vi er nu begyndt at udvide produktionen fra vores forsøgs-rum til større lokaler, og vi håber, at vi snart kan begynde at levere de første dansk-producerede melorme til vores kunder.