Udover at være insektavlere er Mads og Jakob også på landsholdet i bænkpres. I bænkpres ligger man på ryggen med en vægtstang i hænderne. Stangen skal sænkes til brystet, ligge stille, og presses op igen. Den der har løftet flest kilo efter tre forsøg, har vundet.

2017 blev et fantastisk år for team Heimdals bænkpressere! Efter at have fået mere orm på menuen var der stor fremgang at spore hos både Mads og Jakob, der begge er på det danske landshold i bænkpres!

Jakob fik en 5. plads til VM i klassisk bænkpres med 225 kilo, samt en 4. plads til EM i samme disciplin med hele 230 kilo. Begge løft var danske rekorder. I samme disciplin vandt Jakob en suveræn sejr i sin klasse og på tværs af klasserne til DM i klassisk bænk. Til DM i udstyrsbænkpres (bænkpres med en særlig bænkprestrøje på) lavede Jakob samme bedrift og vandt suverænt sin klasse med 305 kilo og fik også den samlede sejr på tværs af klasserne med hjem til Heimdal!

Mads startede ud med en 6. plads til VM i udstyrsbænkpres og satte samtidig dansk rekord med 252,5 i vægtklassen. Til EM blev samme rekord slået med hele 10 kilo, og dermed øget til 262,5, hvilket rakte til en 2. plads! Til DM var Mads suveræn i vægtklassen og kom på en 2. plads på tværs af klasserne (efter Jakob). Mads vandt pokalen som årets løfter, fordi han havde lavet det højeste pointgennemsnit af de to bedste løft (point udregnes baseret på éns vægt og antal løftede kilo).

På tværs af klasserne havde Mads lavet det højeste antal point, men han var meget hårdt presset af Jakob, som ligger lige efter i deres interne konkurrence. At de to suverænt bedste bænkpressere i Danmark spiser mange melorme, er næppe tilfældigt! Med et rigt indhold af gode proteiner og en god sjat sundt fedt, er det ikke mærkeligt, at der kommer store fremskridt i træningen!