TV Midtvest har bragt to udsendelser om Heimdal Entofarm.

Både d. 11. og 12. april kunne midt-og vestjyderne lære mere om det at spise insekter. TV Midtvest var både på besøg på Heimdal i Hoven og hos Jakob og Mads i Aalborg, der til dagligt tager sig af alt andet i virksomheden, end den daglige håndtering af insekterne. Desuden var kokken Nina Askov aka. Buglady en tur forbi Heimdal for at lave mad til anledningen. Ninas retter blev efterfølgende taget med til Tarm Skole, hvor børnene skulle smage på dem. De blev generelt positivt modtaget, selvom nogen stadig har svært ved at vænne sig til tanken om at spise insekter.

I Aalborg var TV Midtvest også med til en træning i SPH Gym, hvor Mads og Jakob træner til dagligt. De er begge på landsholdet i bænkpres og er i øjeblikket ved at træne op til VM. Når man træner på så højt niveau, er det klart at éns proteinbehov er større end de flestes. Her er melormene også en smart løsning, da de indeholder rigtig meget protein og samtidig ikke belaster miljøet på samme måde, som hvis proteinbehovet skulle dækkes gennem almindeligt kød.

Du kan se del 1 her og del 2 her.